Werkzaamheden Nieuwe Achterweg Rockanje

14 september 2018 Van maandag 24 september tot en met zaterdag 29 september 2018 voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit aan de Nieuwe Achterweg in Rockanje. De werkzaamheden worden in de avonden en nachten uitgevoerd.

De uitvoering van het werk gebeurt als volgt:

•    Wij werken in de nacht van maandag op dinsdag (24 op 25 september) tot en met de nacht van vrijdag op zaterdag (28 op 29 september), totaal vijf nachten.

•    Uitgaande van werktijden van 19:00 uur tot en met 06:00 uur de volgende ochtend. Overdag, tussen de werkzaamheden in, zal de weg weer opengesteld zijn.

•    De afsluiting geldt tussen de rotonde met de provinciale weg (N496) tot en met de rotonde met de Strandweg.

•    De werkzaamheden kunnen voor wat (geluids-)overlast zorgen. Wij proberen dit tot een minimum te beperken.

Voor de veiligheid is de weg tijdens de werkzaamheden afgesloten. Doorgaand verkeer kan gebruikmaken van een omleidingsroute die met gele borden is aangegeven. Buiten de werktijden om zal de weg opengesteld zijn. Direct aanwonende blijven tijdens de werkzaamheden altijd bereikbaar, zo nodig via het fietspad.

Informatie

U kunt bellen met Mevr. C.W. van’t Wout, telefoon: 06 –11008846 of een e-mail sturen naar:: meldingen.wshd@kessel.nl

Blijf op de hoogte via onze app

Om bewoners en omgeving te informeren over onze werkzaamheden op Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten hebben wij een omgevingsapp: ‘Goeree-Flakkee Voorne Putten’. Deze kunt u gratis downloaden in de Appstore en Playstore. Via deze app houden wij u tijdens de uitvoering op de hoogte van de actuele ontwikkelingen.

Lees meer over

wegbeheer