Lindy uit Oud-Beijerland wint splashtourtickets!

21 juli 2017 Tickets winnen voor de Splashtour in Rotterdam? Het overkwam Lindy Buitendijk uit Oud-Beijerland. Zij had meegedaan aan de speciale waterschapsspeurtocht tijdens de Week van ons Water en scoorde het hoogst van alle deelnemers.
© waterschap Hollandse Delta

Lindy Buitendijk ontving uit handen van jeugdbestuurder Gijs ‘t Hart vier splashtickets. Lindy: ‘Het was superleuk om mee te doen en nog leuker om deze prijs te winnen. We gaan in deze zomervakantie naar Rotterdam om deze splashtour te maken…. Een superverrassing dat ik gewonnen heb!”

Educatiemiddag in waterschapstuin

Op woensdag 17 mei werd er een speciale educatiemiddag georganiseerd in de tuin van het waterschapshuis in Ridderkerk. Daar kon je o.a. via een speurtocht ontdekken wat het waterschap allemaal doet. Verder werden er verschillende proefjes uitgevoerd in de vijver en natuurlijk was Droppie Water aanwezig. Ook kon je het ‘zolderspel’ spelen. In een levensgrote zolder leerde je wat je moet doen bij een overstroming en welke spullen je meeneemt naar zolder.

Tijdens de Week van Ons Water worden door heel Nederland leuke en leerzame wateractiviteiten georganiseerd. Dit om het waterbewustzijn bij kinderen en volwassenen te vergroten.

Lees meer over

waterbeheer