Nieuws

Hieronder staan onze nieuwsberichten.

Huis-aan-huis-bladen

Het waterschap publiceert een keer per maand een informatiepagina in de huis-aan-huis-bladen met achtergrondinformatie over het waterschapswerk.

Resultaten 61 - 70 van 388

Verbeterde waterkringloop door samenwerking waterschap en gemeenten

gepubliceerd op: 06-02-2019

 | 

Nieuws

De gemeenten Albrandswaard, Barendrecht, Goeree-Overflakkee en Ridderkerk gaan samen met waterschap Hollandse Delta het afvalwater verbeteren. Kennis en capaciteit wordt gebundeld.

Waterschapsbelasting binnenkort op de mat

gepubliceerd op: 06-02-2019

 | 

Nieuws

Deze maand verstuurt belastingkantoor SVHW in opdracht van waterschap Hollandse Delta de aanslagen voor de waterschapsbelasting 2019.

Inzage kandidatenlijst waterschapsverkiezingen

gepubliceerd op: 05-02-2019

 | 

Nieuws

De voorzitter van het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van het algemeen bestuur van waterschap Hollandse Delta maakt het volgende bekend:

Besluiten Verenigde Vergadering 31 januari 2019

gepubliceerd op: 05-02-2019

 | 

Nieuws

De laatste vergadering van het huidige algemeen bestuur van waterschap Hollandse Delta voor de waterschapsverkiezingen van 20 maart aanstaande, vond plaats op donderdag 31 januari 2019.

Samen sterk voor waterketen Zuid-Holland zuid

gepubliceerd op: 01-02-2019

 | 

Nieuws

Waterbedrijf en waterschap versterken samenwerking: Samen sterk voor waterketen Zuid-Holland zuid

Circulair, energieneutraal en klimaatbestendig: Bestuur besluit over toekomst waterschap

gepubliceerd op: 01-02-2019

 | 

Nieuws

Het bestuur van Hollandse Delta besloot over de toekomst van dit waterschap. Waar haalbaar kiest het bestuur voor circulair, duurzaam, energieneutraal en klimaatbestendig. Dit staat in het ambitiedocument dat tot stand kwam in samenspraak met externe...

Start renovatie rioolwaterzuivering Goedereede

gepubliceerd op: 29-01-2019

 | 

Nieuws

Waterschap Hollandse Delta start in de eerste week van februari met de renovatie van de rioolwaterzuivering Goedereede aan de Teuntjesweg in Goedereede.

Stresstest voor het eiland Goeree-Overflakkee

gepubliceerd op: 29-01-2019

 | 

Nieuws

De gemeente Goeree-Overflakkee wil zich voorbereiden op de gevolgen van klimaatverandering. De gemeente voerde daarom een stresstest uit, samen met de provincie Zuid-Holland en waterschap Hollandse Delta. De stresstest laat onder meer zien dat klimaatverandering...

Rotterdams jongerendebat over waterbeheer en klimaat

gepubliceerd op: 29-01-2019

 | 

Nieuws

Tijdens het Rotterdams Water- en Klimaatdebat voor jongeren op 1 februari in Pompgebouw de Esch in Rotterdam strijden 60 leerlingen van 6 scholen uit Rotterdam en omgeving om eeuwige roem. Op uitnodiging van de Gemeente Rotterdam en de 3 waterschappen...

Vangactie muskusratten op Goeree-Overflakkee

gepubliceerd op: 11-01-2019

 | 

Nieuws

Volgende week wordt een gerichte vangactie uitgevoerd in polder de Westplaat bij Sommelsdijk. Hiervoor wordt het waterpeil verlaagd.