Nieuws

Hieronder staan onze nieuwsberichten.

Huis-aan-huis-bladen

Het waterschap publiceert een keer per maand een informatiepagina in de huis-aan-huis-bladen met achtergrondinformatie over het waterschapswerk.

Resultaten 51 - 60 van 388

Voornse Sluis in onderhoud

gepubliceerd op: 25-02-2019

 | 

Nieuws

Op woensdag 27 februari en van dinsdag 5 maart tot en met vrijdag 15 maart 2019 is de Voornse Sluis gesloten.

Meer natuur en recreatie in achtertuin Dordrecht

gepubliceerd op: 24-02-2019

 | 

Nieuws

De Nieuwe Dordtse Biesbosch is een gevarieerd natuur- en recreatiegebied dichtbij Dordrecht. De uitbreiding van de Biesbosch met een nieuw gedeelte zorgt onder meer voor extra waterberging en een betere waterkwaliteit.

Rotterdams Weerwoord: Samen de stad voorbereiden op een extremer klimaat

gepubliceerd op: 22-02-2019

 | 

Nieuws

De gemeente Rotterdam, het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard, waterschap Hollandse Delta, Hoogheemraadschap van Delfland en Evides Waterbedrijf gaan de komende jaren, samen met bewoners, verder bouwen aan een sterker Rotterdam, in stad...

Nieuwe serie op RTV Rijnmond: De stand van Ons Water

gepubliceerd op: 22-02-2019

 | 

Nieuws

Op zaterdag 23 februari start de nieuwe serie 'De stand van ons water' op TV Rijnmond. Deze 10-delige serie staat geheel in het teken van water, want daar hebben we in Nederland genoeg van. Toch verandert het een en ander.

De Blauwe Verbinding; voor burger en natuur

gepubliceerd op: 21-02-2019

 | 

Nieuws

De Blauwe Verbinding is een waterroute die loopt van de Zuidpolder in Barendrecht tot het Zuiderpark in Rotterdam. Mens en natuur; voor eenieder is er wat te beleven.

Hoosbuiheld of doorspoeler: iedereen heeft band met water

gepubliceerd op: 19-02-2019

 | 

Nieuws

Waterschap vangt muskusratten op Goeree-Overflakkee

gepubliceerd op: 15-02-2019

 | 

Nieuws

In de week van 18 februari gaat het waterschap muskusratten vangen in de polders tussen Middelharnis, Dirksland en Stad aan 't Haringvliet. Het water in de sloten van deze polders staat daarom tijdelijk lager dan normaal. Het vangen van muskusratten is...

Leidingbreuk Munnikensteeg in Zwijndrecht

gepubliceerd op: 14-02-2019

 | 

Nieuws

Gisteren is onder de rotonde op de kruising Munnikensteeg / Lindeweg een breuk ontstaan in een leiding. Deze leiding voert slootwater vanuit Zwijndrecht af naar gemaal De Hooge Nesse bij Heerjansdam.

Definitieve vaststelling en nummering kandidatenlijsten

gepubliceerd op: 08-02-2019

 | 

Nieuws

Het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van het algemeen bestuur van waterschap Hollandse Delta maakt het volgende bekend:

Dijkgraaf Ingrid de Bondt legt functie neer

gepubliceerd op: 08-02-2019

 | 

Nieuws

Ingrid de Bondt, dijkgraaf bij waterschap Hollandse Delta, heeft aangegeven haar functie neer te leggen. Dit heeft zij donderdagavond bekend gemaakt.