Nieuws

Hieronder staan onze nieuwsberichten.

Huis-aan-huis-bladen

Het waterschap publiceert een keer per maand een informatiepagina in de huis-aan-huis-bladen met achtergrondinformatie over het waterschapswerk.

Resultaten 31 - 40 van 388

Mollen vangen op Dordtse dijken

gepubliceerd op: 26-03-2019

 | 

Nieuws

Op de Wantijdijk in Dordrecht vindt de mollenbestrijding plaats van maandag 27 januari tot en met vrijdag 31 januari 2014. Voor hondenbezitters staan er waarschuwingsborden bij alle op- en afritten naar de dijk..

Beter waterbeheer in Zwartewaal

gepubliceerd op: 26-03-2019

 | 

Nieuws

Aan de rand van Zwartewaal bouwt waterschap Hollandse Delta twee nieuwe kunstwerken. Het gaat om een stuw en een duiker. Ze liggen vlakbij Molendijk 12 in Zwartewaal (gemeente Brielle).

Definitieve verkiezingsuitslag: gekozen leden algemeen bestuur

gepubliceerd op: 25-03-2019

 | 

Nieuws

Alle stemmen zijn geteld. Per partij is nu definitief bekend hoeveel zetels het krijgt in het algemeen bestuur van waterschap Hollandse Delta. Daarnaast ziet u wie namens de partij én namens u beslissingen neemt de komende 4 jaar.

Voorlopige uitslag waterschapsverkiezingen waterschap Hollandse Delta

gepubliceerd op: 21-03-2019

 | 

Nieuws

De opkomst voor de verkiezingen waterschap Hollandse Delta is dit jaar 45,9%. Dat is ruim 17,5% hoger dan in 2015. De definitieve uitslag van het aantal zetels per partij en de nieuwe bestuursleden maken wij maandag 25 maart bekend na de vaststelling...

Korter douchen en minder vaak de auto wassen

gepubliceerd op: 19-03-2019

 | 

Nieuws

Nederlanders weten dat het nodig is om maatregelen te nemen tegen klimaatverandering en extreme weersomstandigheden. In aanloop naar de waterschapsverkiezingen op 20 maart onderzocht Ruigrok NetPanel voor de Unie van Waterschappen hoe de Nederlander omgaat...

Arnoud van Vliet vertrekt en voorstel voor nieuwe secretaris-directeur bij waterschap Hollandse Delta

gepubliceerd op: 18-03-2019

 | 

Nieuws

Arnoud van Vliet vertrekt bij waterschap Hollandse Delta en Eric Jongmans wordt voorgesteld als nieuwe secretaris-directeur.

Inloopbijeenkomst ontwerp-verkeersbesluit Bovenweg Strijen

gepubliceerd op: 18-03-2019

 | 

Nieuws

De Bovenweg in Strijen is al enige tijd afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Mede vanwege de reparatiewerkzaamheden die het waterschap heeft uitgevoerd. Het waterschap wil deze situatie permanent maken en gaat daarom een verkeersbesluit nemen...

Verkiezingen: antwoorden op 3 praktische vragen

gepubliceerd op: 18-03-2019

 | 

Nieuws

De waterschapsverkiezingen van 20 maart komen steeds dichterbij. Maar hoe stem je? Waar? En wat neem je mee?

Heemraad opent Nieuwe Dordtse Biesbosch

gepubliceerd op: 14-03-2019

 | 

Nieuws

Vanochtend heeft heemraad Lies Struik de Nieuwe Dordtse Biesbosch geopend. Hij deed dat samen met Han Weber gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, Marco Stam wethouder van de gemeente Dordrecht en de van tv-bekende boswachter Arjan Postma, als vertegenwoordiger...

Agrarische spreekuren en bijeenkomsten 2019

gepubliceerd op: 13-03-2019

 | 

Nieuws

Dit jaar heeft waterschap Hollandse Delta gekozen voor een andere invulling voor de jaarlijkse agrarische bijeenkomsten. Zo zijn er dit jaar twee typen contactmomenten: spreekuren en bijeenkomsten.