Traineepool waterschappen

Hoogopgeleide waterprofessionals zijn dun gezaaid en de komende jaren harder nodig dan ooit! Waterschap Hollandse Delta is gestart met een traineeship genaamd Waterschapstalent.
Logo waterschapstalent

Samen met waterschap Rivierenland, hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard, hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en hoogheemraadschap van Rijnland, willen we jong talent werven voor onze traineepool. De eerste lichting trainees is in januari 2014 gestart.

Werken aan de toekomst. Dat is waar het om gaat bij een traineeship. Jouw toekomst en die van je omgeving. Water staat hoog op de agenda. Denk aan (schoon) water, droogte of waterveiligheid. De komende jaren hebben de waterschappen hiervoor een toenemend aantal hoogopgeleide waterprofessionals nodig.

Ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een spetterende start van je carrière. Houd dan de website http://www.waterschapstalent.nl/ in de gaten.

Werving voor traineegroep januari 2018

Per januari 2018 start de volgende traineegroep. Kandidaten kunnen zich halverwege 2017 aanmelden via http://www.waterschapstalent.nl/.

Trainee waterschappen