Verkiezingen

Op 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor het algemeen bestuur van het waterschap. Deze zijn tegelijkertijd met de verkiezingen voor de Provinciale Staten.
Iedereen van 18 jaar en ouder, wonend in het beheergebied van dit waterschap kan stemmen.
Door te stemmen, bepaalt u wie er straks in het bestuur van waterschap Hollandse Delta zitten. Het nieuwe bestuur wordt gekozen voor een periode van vier jaar.
Op deze pagina kunt u de acties in aanloop naar de verkiezingen volgen.

Dijkgraaf zoekt bestuurders

Het algemeen bestuur bestaat uit 30 leden en de dijkgraaf. Voor de aankomende verkiezingen zoeken we inwoners die geïnteresseerd zijn in een bestuurlijke rol bij het waterschap. Wilt u daar meer over weten, kom dan naar één van de twee inloopavonden in het waterschapskantoor in Ridderkerk. We vertellen u dan graag meer hierover. U bent van harte welkom op donderdag 25 januari 2018 van 19.30-20.30 uur. Meld u s.v.p. aan vóór 23 januari via het e-mailadres waterschapsverkiezingen@wshd.nl of
tel. 088-974 3000

Meer informatie

Flyer enthousiastmeren bestuurders

Meer weten over onze bestuurders?

Cursus voor bestuurders

Wilt u bestuurder worden bij het waterschap en meer weten over de mogelijkheden?
Vanaf half februari organiseren we een gratis cursus waarin gastdocenten en bestuurders u meenemen in de wereld van het bestuurder zijn bij een waterschap. In drie avonden maakt u hier kennis mee. Tijdens de vierde cursusdag brengt u een bezoek aan een openbare bestuursvergadering.