Meer informatie over het burgerpanel

Hoe werkt het? Wij vragen u maximaal vier keer per jaar om mee te werken aan een online onderzoek. U wordt hiervoor uitgenodigd per e-mail. Het invullen van het onderzoek kost u hooguit tien minuten. Als lid van het panel is deelname aan onderzoeken niet verplicht. Als u een keer niet in de gelegenheid bent om aan een onderzoek deel te nemen, is dat geen enkel probleem. Uw mening helpt ons uw regio leefbaar te houden, zodat u veilig en prettig kunt blijven wonen, werken, ondernemen en recreëren.

Voorbeelden van onderzoek

Enkele voorbeelden van onderzoeken waarvoor we een beroep op u kunnen doen: het testen van communicatie-uitingen (zoals folders en website), maar op termijn ook opinieonderzoek over het beleid of over projecten van het waterschap en over onze (telefonische) dienstverlening.

Wat doen we met de resultaten?

Het resultaat van deze onderzoeken gebruiken we als input voor beleidsplannen, of voor het afstemmen van projectdoelen op wensen van inwoners en bedrijven, maar het helpt ons ook om duidelijk(er) en op een aantrekkelijke(r) manier te kunnen communiceren met al onze doelgroepen.

Anonieme deelname

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor onderzoeken van het burgerpanel en niet voor andere doeleinden. Uw antwoorden in al deze onderzoeken verwerken we anoniem. Na elk onderzoek kunt u een terugkoppeling van de resultaten inzien op deze website.

Aanmelden

Woont u in onze regio of is uw (agrarisch) bedrijf daar gevestigd? Bent u 18 jaar of ouder? Wilt u met ons meedenken én beschikt u over een computer met internetverbinding? Meld u dan via onderstaande link aan voor het burgerpanel van waterschap Hollandse Delta.

Ik meld me aan voor het burgerpanel